Your purpose - Create your way!

Are you a female student thinking about starting up a business? Then discover with us, if entrepreneurship could be a possible career path for you!

Within the workshop “Your Purpose” we will present you different methods that will support you to find your “Why” - let’s try them! Define your individual values ​​as well as your vision and goals for the coming months and years and realise what possibilities you have.
You don't need anything more than yourself and about 2 hours to take part in the workshop. Get to know yourself better and exchange ideas with others who are facing the same challenge: What is actually my why?
Find your way - develop your strengths
This event is a cooperation of the Rhine-Waal University of applied science and the project Women Entrepreneurs in Science. The project is a network for female students, female employees and female graduates of universities of North Rhine-Westphalia. This offer is primarily aimed at women, but men are not excluded!

Du bist Studentin und fragst dich, ob die Gründung eines Start-ups für dich in Frage kommt?

Du fragst dich, welche Werte und Motive dich leiten und wie du dein “Why” finden kannst? Du möchtest herausfinden, wie du den richtigen Berufsweg für dich findest?
Wir zeigen dir im Workshop “Your Purpose” unterschiedliche Ansätze und Methoden, die dich bei der Suche nach deinem “Why” unterstützen und probieren diese gleich gemeinsam aus. Definiere deine individuellen Werte sowie deine Vision und Ziele für die kommenden Monate und Jahre und erkenne deine Möglichkeiten.
Du brauchst nichts weiter, als dich und ca. 2 Stunden Zeit, um an dem Workshop teilzunehmen. Lerne dich besser kennen und tausche dich mit anderen aus, die vor der gleichen Herausforderung stehen: Was ist eigentlich mein Why?
Finde deinen Weg - Entfalte deine Stärken
Diese Veranstaltung ist eine Kooperation der Hochschule Rhein-Waal und dem Projekt Women Entrepreneurs in Science. Das Projekt ist ein Netzwerk für Studentinnen, Mitarbeiterinnen und Absolventinnen der Hochschulen in Nordrhein-Westfalen. Das Angebot richtet sich in erster Linie an Frauen, aber Männer sind nicht ausgeschlossen!
800305Mi17:00-19:00Online12.05. StartGlocal Projectentgeltfrei