Women's Circle

WES CIRCLE meets HS Rhein-Waal

Exchange ideas with other female founders and women interested in founding a company and get inspired by our speakers!
The Women Entrepreneurs in Science (WES) Circle is your chance to network and exchange ideas with experienced female founders and like-minded women interested in founding a company. In the Digitalk, speakers talk about their motivation, current challenges in their start-ups and give you tips and tricks for your own start into self-employment. In addition, you can speed-date with other founders and women interested in founding a business and perhaps meet your future co-founder and convince her of your idea.
The event takes place in cooperation with the Women Entrepreneurs in Science project. The project Women Entrepreneurs in Science is a network for female students, employees and graduates from NRW universities. The offer is available free of charge and it is aimed primarily at women. However, men are also not excluded!

WES CIRCLE meets HS Rhein-Waal

Tausche dich mit anderen Gründerinnen und gründungsinteressierten Frauen aus und lass dich von unseren Speakerinnen inspirieren!
Der Women Entrepreneurs in Science Circle ist deine Chance, dich mit erfahrenen Gründerinnen und gleichgesinnten Gründungsinteressierten zu vernetzen und auszutauschen. Speakerinnen berichten im Digitalk über ihre Motivation, aktuelle Herausforderungen ihrer Gründung und geben uns ihre Tipps und Tricks für den Schritt in die Selbständigkeit an die Hand.
Darüber hinaus kannst du dich beim Speeddating mit anderen Gründerinnen und gründungsinteressierten Frauen austauschen und so vielleicht deine zukünftige Mitgründerin kennenlernen und sie von deiner Idee überzeugen.
Die Veranstaltung findet in Kooperation mit dem Projekt Women Entrepreneurs in Science statt. Das Projekt Women Entrepreneurs in Science ist ein Netzwerk für Studierende, Mitarbeiterinnen und Absolventinnen der NRW-Hochschulen. Dieses Angebot richtet sich vorrangig an Frauen, Männer sind jedoch nicht ausgeschlossen!
800303Mi17:30-19:30Online28.04. StartGlocal Projectentgeltfrei