Pressure Cooker Day #3

Create the best solution for a real challenge of a local company!

Challenge: What are the opportunities for new (sustainable) business ideas for a former agricultural company?

Take part in this interactive workshop and get in contact with companies from the region. The aim of the Pressure Cooker Day is to find the best solution for a particular challenge of a local company, while working with other students in a team. You will gain know-how on creativity and innovative thinking and learn about tools for the development of innovative solutions for the challenge.
At the end of the day, solutions of each student group will be pitched and presented in front of the StartGlocal Team and the company. The best idea will be awarded.

All students, alumni and employees of the Rhine-Waal University are warmly welcome.

Stellt euch der Herausforderung und entwickelt die beste Lösung!

Challenge: Welche Möglichkeiten neuer (nachhaltiger) Business Ideen gibt es für ein ehemaliges Landwirtschaftsunternehmen?
Nutzt diesen interaktiven Workshop um mit Unternehmen aus der Region in Kontakt zu treten und helft bei der Lösungsfindung ihrer realen Challenges! Ziel des Pressure Cooker Day ist die beste Lösung für eine reale Herausforderung eines lokalen Unternehmens in studentischen Teams zu erarbeiten. Ihr erweitert euer Know-how in der kreativen und innovativen Ideenfindung und lernt Tools zur Schaffung innovativer Lösungen kennen.
Am Ende des Tages werden die Lösungen dem StartGlocal-Team und dem Unternehmen präsentiert. Die beste Idee erhält einen Preis.
Alle Studierende, Alumni und Mitarbeitende der Hochschule Rhein-Waal sind herzlich willkommen.

800302Fr09:00-15:00Online23.04. StartGlocal Projectentgeltfreiabgelaufen