Be part of Enactus

Join Enactus Kleve and become part of the team of like-minded students of the Rhine-Waal University of Applied Sciences.

You have an idea for a start-up or would like to support one of our active projects?
As part of the Enactus network, we as Enactus Kleve e.V. work on entrepreneurial projects with sustainable and social aspects within the framework of the 17 UN Sustainable Development Goals.
Join us and learn more about our current projects and how you can help us make them successful.

Tretet Enactus Kleve bei und werdet Teil eines Teams von gleichgesinnten Studierenden der Hochschule Rhein-Waal

Ihr habt eine Idee für ein Start-up oder möchtet eines unserer aktiven Projekte unterstützen?
Als Teil des Enactus Netzwerks arbeitet Enactus Kleve e.V. an unternehmerischen Projekten mit nachhaltigen und sozialen Aspekten im Rahmen der 17 Ziele der UN für eine nachhaltige Entwicklung.
Seid dabei und erfahrt mehr über unsere aktuellen Projekte und wie Ihr uns dabei unterstützen könnt, diese erfolgreich zu machen.
800304Fr17:30-18:30Online16.04. StartGlocal Projectentgeltfreiabgelaufen